Завод за унапређивање образовања и васпитања и Центар за културу и образовање Раковица 18. и 19. маја 2017. су организовали Трећи дечји конгрес под називом „Ја сам дете на врху планете. Том приликом најбољи предавачи из Србије, 10 победника млађих разреда и 11 победника старијих разреда, презентовали су своје радове у две категорије.

У категорији млађег школског узраста, на тему  „Јунак из цртаног филма у мојој школи, учествовали су и ученици наше школе. Михајло Ђорђевић и Павле Гајић представили су свој рад под називом „Добра учитељица Авива, док је Киша Стојковић представила свој рад „Штрумфовско спашавање.

Жири у саставу: др Тања Шијаковић, саветник-координатор Завода за унапређивање образовања и васпитања, Оливера Вејновић, саветник-координатор и Марија Круљ, глумица, прогласио је за Победника победника Трећег дечјег конгреса „Ја сам дете на врху планете Кишу Стојковић, ученицу другог разреда Основне школе „Димитрије Давидовићиз Смедерева, а њен рад под називом „Штрумфовско спашавање за најбољи рад ученика млађих разреда.

Слике