Дечја недеља

Слоган овогодишње Дечје недеље је: Да право свако дете ужива лако!

У нашој школи свака недеља је дечја, и поносни смо на наше ученике који учествују у многим активностима – да поменемо само најскорије: посете радионицама манифестације Ноћ истраживача у Центру за културу, Регионалном центру Смедерево, смедеревском музеју; групне посете смедеревској библиотеци, учествовање у  обележавању Светског дана заштите животиња, обилазак смедеревске тврђаве, и оно што нам је увек посебно задовољство – били смо домаћини нашим другарима предшколцима који су дошли да се упознају са нама и нашом школом!

Данас, званично првог дана Дечје недеље, наши трећаци су са својим учитељицама Весном Николић и Биљаном Косановић припремили пригодан програм и уз музику и игру дружили се са нашим другарима из Дневног боравка „Сунце”.

Слике

Прочитајте још

Дечја недеља, други дан

Данас су наши другаци на Фонтани били креативни са бојицама, другари из Удовица су правили маскенбал, а седмаци су се опробали у улогама новинара осмишљавајући и реализујући прилоге у пројекту TV PROGRAMME који је осмислила наставница Јелена Ђорђевић! Слике