Повратак у учионице

V-VII разред
Од понедељка 8.6. до понедељка 15.6. школа организује, уз све прописане мере безбедности, посебне часове наставе за заинтересоване ученике V, VI и VII разреда, на којима се ученицима пружа могућност да покажу бољи ниво постигнућа из одређеног предмета. За похађање таквих часова ученици морају благовремено да се пријаве својим одељењским старешинама, након чега ће се направити распоред.
 
VIII разред
Од понедељка 1.6. до понедељка 5.6. школа организује, уз све прописане мере безбедности, посебне часове наставе за заинтересоване ученике VIII разреда, на којима се ученицима пружа могућност да покажу бољи ниво постигнућа из одређеног предмета. За похађање таквих часова ученици морају благовремено да се пријаве својим одељењским старешинама.
 
Пробни завршни испит
1. јуна ученици преузимају у школи тест из српског језика и комбиновани тест, и решавају га код куће, а затим враћају у школу 2. јуна и предају одељењским старешинама.
2. јуна (уторак) у школи се одржава пробни испит из математике. Школе са више од три одељења испит организују у два термина – прва група 8-10 сати, друга група 11-13 сати.
 
Припремна настава за завршни испит
Од среде 3.6. до понедељка 15.6. школа организује, уз све прописане мере безбедности, припремну наставу у складу са исказаним потребама ученика, у трајању од десет дана, у складу са законом.
На часовима припремне наставе предметни наставници даће ученицима повратну информацију у вези са пробним тестовима.
 
Завршни испит
Термини за полагање су 17, 18 и 19. јун 2020. године.
 
О детаљима који нису наведени бићете обавештавани оном динамиком којом буду дефинисани.

Прочитајте још

Лекарска уверења за упис у средњу школу

• Због актуелне епидемиолошке ситуације, Дом здравља Смедерево неће прегледати децу, ученике 8. разреда, у просторијама Дома здравља • Уверења, која треба да се прикупе у школама, биће попуњена у Дому здравља без присуства деце • Информације о њиховом здрављу користиће из здравствених картона деце С тим у вези, родитељи […]