Објављени су званични резултати распореда ученика по школама и образовним профилима, и можете их видети у просторијама наше школе.

Упис ученика у средње школе је у понедељак и уторак 9. и 10. јула, од 8 до 15 часова.

 

 

 

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ ОСМОГ РАЗРЕДА

Званични контролни извештај са унетим жељама ученика биће објављен у просторијама школе у среду 4.7.2018. године, тако да ученици могу да провере унете жеље и да рекламирају евентуалне грешке (само ако постоје разлике између унетих жеља и оних које је ученик написао на листи).

Провера података је од 8.00 до 13.00 часова.

 

 

 

Родитељски састанци ће се одржати у четвртак 28. јуна 2018. године по следећем распореду:

- у 17.00 часова 1, 3, 5. и 7. разред

- у 18.30 часова 2, 4, 6. и 8. разред

 

Родитељски састанци у подручној школи у Удовицама ће се одржати истог дана - у четвртак 28. јуна 2018. године, по следећем распореду:

- у 17.00 часова разредна настава

- у 18.30 часова предметна настава

Свим ученицима желимо да лепо проведу летњи распуст!

 

 

 

23.06.2018. године (субота) од 08.00 до 13.00 у школи ће бити организован пријем жалби ученика на резултате завршног испита.

Истог дана до 16.00 биће решавање жалби ученика на резултате завршног испита.

 

Овогодишњи упис ученика у средње школе може се пратити на адреси www.upis.mpn.gov.rs

 

 

 

Овогодишња конференција, поново у организацији British Council-a, одржана је 8. и 9. јуна. Реч је о великом догађају који прате званични блогери из редова наставника, као и бројне медијске куће и новинари. Конференција се ове године одржавала у четири сале Belexpocentra у Београду, са бројним међународним и домаћим предавачима, истакнутим именима у својој професији. Како и назив конференције сугерише, теме су везане за иновирање наставе новим технологијама које су већ данас приступачне, и представљање примера добре праксе.

С поосом можемо да поделимо вест је да је наша учитељица Невена Перић излагала на овако великом и важном догађају. Снимак говора можете погледати кликом на линк.

Вест и слике на интернет страници Школа са осмехом