ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК

 

Наша школа је од октобра 2011. године  отворила продужени боравак за ученике 1. и 2. разреда, који омогућава нашим најмлађим другарима да своје слободно време пре или после  школе проведу у игри и раду са својим вршњацима и учитељицама које раде са њима до одласка у школу или кући.

 

 

 

 

У продуженом боравку, поред наставних средстава и уџбеника, ученицима су на располагању и телевизија, интернет, дискови са најлепшим цртаним филмовима (претежно Дизнијевим), као и мноштво друштвених игара и слагалица!

 

У оквиру боравка ради кухиња у којој деца свакодневно имају на јеловнику кувани оброк са десертом или воћем, а јеловник се саставља на почетку школске године и нуди разноврсну исхрану која се смењује двонедељно! Из досадашњег искуства , наши малишани исказују све похвале на рачун квалитета исхране!

 

С обзиром на то да је до сада продужени боравак радио по четири сата за обе смене, на захтев бројних родитеља, а због њихових радних обавеза, од школске 2013/2014. године прилагодићемо рад продуженог боравка како потребама ученика, тако и потребама њихових родитеља.

Почетак рада продуженог боравка планиран је за 16. септембар 2013. године , по следећем распореду смена:

преподневна од  07:30 – 13:45 часова

поподневна  од   11:00  - 17:00 часова

 

 

 

Позивамо све заинтересоване родитеље будућих првака и будућих другака, а потенцијалних корисника  услуга продуженог боравка, да нам се јаве како би  добили  додатне  информације!!!