Наша Невена Перић на конференцији о дигиталном образовању

Прошлог викенда, 10. и 11. априла 2020. године, одржана је конференција о дигиталном образовању. Због пандемије, одржана је путем интернета, лајв стримингом.

Конференција је обухватала предшколско, основно и средње образовање у нашој земљи. Предавачи/учесници су биле наше колеге, еминентни стручњаци у својим областима рада, како из нашег региона, тако и шире.

Циљеви ове конференције су били да се запослени у образовању упознају са доступним платформама за размену знања, да се размене искуства у коришћењу нових метода и апликација уз примену ИКТ алата у образовању и оно најбитније је било како обезбедити учешће свих актера у образовању у дигитално доба.

Наша Невена Перић је представљајући своје истраживање о дигиталном образовању, присутнима изнела своје запажање, након обављеног истраживања, у вези са дигиталним навикама запослених у образовању.

Њени резултати су драгоцени за све нас, зато се овим путем захваљујемо колегиници, што је и у овим околностима била представник наше школе и што се за нас чуло захваљујући њеном раду.

Марија Костић, педагог

Презентацију можете погледати на линку: https://drive.google.com/file/d/1yhTaucpAyTTn9P53qGWlkag7SLN2EUYV/view?usp=sharing

Прочитајте још

Преузимање штампаних тестова пробног завршног испита

Обавештавају се ученици који немају техничке могућности да раде онлајн тест, да ће им сва три теста у ПДФ формату  бити доступна у петак, 24. априла 2020. у периоду од 11.00  до 13.00 сати (на дан комбинованог теста). У том термину могу да дођу родитељи ученика или ученици и да […]