Добро нам дошли драги прваци!

Велика нам је част што од 01. септембра и ви постајете ђаци наше школе. Са великим узбуђењем и радошћу очекујемо неке нове чуперке, нове осмехе, нове искре у неким новим, бистрим очима, да заједно градимо  нова другарстава, нова пријатељства, упијамо нова знања, усвајамо нове навике.

Учићете од нас, од својих дивних учитеља и наставника, педагога и психолога, учићемо и ми од вас,  у свакој ситуацији, у сваком трену, на часу, у игри. Биће много веселих тренутака, дружења, шала, смеха, заједничких излета, екскурзија, прослава, али и учења и рада.

Неће увек бити лако. Али, уз жељу, доследност, стрпљење, помоћ и подршку драгих учитеља, родитеља и другара, корак по корак, све је решиво и све је могуће. Сви ћете постати паметни , поштени и културни млади људи, способни да воле , раде и граде дивну будућност, само ако то желите и допустите нама, да вас на овом величанственом путу  до звезда, водимо знањем и вештинама, и, што је најважније, великим срцем.

Још једном, добро нам дошли , нека ваше присуство краси нашу и вашу школу!

У име целог колектива ове школе, желимо вам много радости у њој, смеха и сјаја у очима, много знања и мудрости до неба.  Јер, знање је најмоћније оружје које можете употребити да промените свет“. И ми то од вас с правом очекујемо.

Јелена Здравковић, психолог школе

Scroll to Top