Обавештење о упису у ОШ „Димитрије Давидовић“

Поштовани, Захваљујемо Вам се што сте исказали интересовање за упис детета у нашу школу. И ове године ће родитељима бити доступна услуга „еЗаказивање“ за уписивање Вашег ђака у први разред основне школе . Да бисте електронским путем заказали термин за упис, на Порталу еУправа биће омогућена услуга електронског заказивања термина за упис и тестирање детета у ОШ. Услуга ће бити доступна од 20. марта до 31. маја 2023. године.

 Упис ученика у први разред, у складу са заказаним термином, обавља се у периоду од 1. априла до 31. маја 2023. У дану заказаног термина психолог школе ће обавити тестирање детета.

ВАЖНА НАПОМЕНА !

Родитељи/други законски заступник приликом уписа детета не подносе ниједан документ у папирном облику јер се подаци прибављају по службеној дужности. Обављен лекарски преглед је предуслов да се дете упише у први разред. Уколико сте лекарски преглед обавили код приватног лекара или војној здравственој установи, биће потребно да је донесете у школу приликом евиденције уписа.

ВАЖНА НАПОМЕНА !

Министарство просвете, науке и технолошког развоја је обезбедило подршку родитељима/другим законским заступницима у вези са еЗаказивањем термина за упис и тестирање детета – контакт телефон је 011-7350557 уколико имате недоумица у вези са заказивањем термина

ВАЖНА НАПОМЕНА !

У ШКОЛИ ЋЕ И ШК. 2023/24. ГОД. БИТИ ОРГАНИЗОВАН ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК. ПРИЈАВА ЗА БОРАВАК СЕ ВРШИ ПОПУЊАВАЊЕМ АНКЕТЕ ПРИЛИКОМ ТЕСТИРАЊА ДЕТЕТА ЗА УПИС У ПРВИ РАЗРЕД. ШКОЛА ОРГАНИЗУЈЕ ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК У ПРВОМ И ДРУГОМ РАЗРЕДУ.

 ДОБРО НАМ ДОШЛИ БУДУЋИ ДД-ОВЦИ!

Scroll to Top